Филтри
Марки
Цена
 лв.
 лв.

Пилинги за лице

Пилингът за лице е сред препоръчителните редовни процедури, които една жена трябва да прави, ако иска да се радва на безупречна кожа. Но често страхът от зачервявания и възпаления, както и предишен неуспешен опит с различни козметични продукти, се оказва пречка за това. Ние от Bio Beauty ви предлагаме решение на този проблем - нашите натурални средства за пилинг за лице ще ви помогнат лесно и безпроблемно да включите тази процедура в обичайната си грижа, независимо от типа кожа, който имате.

Пилинг за лице - защо е нужен?

  • Пилингът за лице е особено важен, защото специфичната текстура на продуктите премахват мъртвите клетки от кожата, което помага на порите да дишат;
  • Мръсотията, която се натрупва върху кожата на лицето, често остава невидима за човешкото око, но тя има силно въздействие върху естествените процеси в организма. В отговор на това, пилингът за лице предотвратява ранната поява на първите признаци на стареене, образуването на черни точки и различни възпаления. Това дава възможност на кожата да изглежда по-млада, по-свежа и по-здрава отвсякога.

Как се използва пилингът за лице?

Нанасянето му е изключително лесно и не изисква особена подготовка. Пилингът за лице се поставя на лицето с нежни кръгови движения, без нужда от допълнителен натиск, след което се измива. За да сте сигурни, че сте премахнали добре всички остатъци от пилинга за лице, може да използвате нежен тоник за лице, който ще почисти кожата ви безупречно.

Колко често се използва пилингът за лице?

Пилингът за лице се нанася средно 2 до 3 пъти седмично, като има продукти, които налагат и по-рядка употреба. Основното, което трябва да съобразите, е тип кожа и нейната реакция към продукта.

В Bio Beauty се стараем да предложим на нашите клиенти целия арсенал от необходими продукти за ежедневна грижа, всеки от които се отличава с натурален състав и е предварително изпробван. Наред с пилинга за лице и други разкрасяващи предложения, при нас можете да намерите и различни видове паста за зъби, сред които лесно ще направите своя избор.

Подреди по
Дата (ново към старо)
Ексфолиант за лице

Стимулира обновяването на клетките Премахва мъртвите клетки Омекотява кожата Без PEG, EDTA, пар

Ексфолиант за лице с червени плодове

Ефикасно и деликатно почистване Регенериращо и овлажняващо действие Оставят кожата гладка и сияй

Органичен пилинг с диви цветя

Пилинг за дехидратирана кожа. Хидратира Регенерира Подмладява и стяга кожата

Ментов пилинг и маска

Ексфолира най-старата мъртва кожа Свива порите и намалява активността на мастните жлези Укрепва

Пилинг с Портокалов цвят и Кехлибар

Подмладяваща терапия за алипидна и дехидратирана кожа Мощен антиоксидант и биостимулатор за запаз

Обновяващ скраб за лице с Ванилия и Бамбук

Нежно почиства порите и премахва мъртвите клетки на кожата Предотвратява запушването на порите и

Органичен бадемов пилинг и маска

Ексфолира мъртвите клетки от повърхността на кожата Овлажнител и предпазва кожата от изсушаване