Филтри
Марки
Цена
 лв.
 лв.

Интимен гел

Интимната грижа при жената е от особено значение за цялостното ѝ благосъстояние и добро здраве. По тази причина изборът на продукт изисква внимание и съобразяване със спецификите на собственото ви тяло и кожа.

Интимните гелове не могат да бъдат заместени от сапуни, душ гелове и други, неподходящи за тази зона, почистващи продукти. Употребата на такива може да се превърне в проблем или здравословен дискомфорт, вследствие на острата реакция на тялото ви към някоя от непригодните съставки. 

За да не се случи това, ние от Bio Beauty сме ви приготвили продукти за грижа за тялото, включително и интимен гел, чийто ефект бързо ще го превърне в незименна част от вашата козметика.

Bio Beauty - интимният гел, който ще се грижи за вас

  • Почиства деликатно, като едновременно с това предпазва от възпаления, неприятен мирис, предотвратява появата на течения и др.;
  • Всеки интимен гел от Bio Beauty откликва на високата чувствителност в тази зона, като щадящите кожата съставки не дразнят излишно. Това го прави подходящ за ежедневна употреба и за лесно и поддържане естествения баланс на интимните части;
  • Натуралните интимни гелове от Bio Beauty отговарят на необходимостта от хидратация в тази част на тялото, като техният овлажнителен ефект произтича единствено от естествените свойства на използваните продукти;
  • И последно, но не по важност - действието на интимния гел от Bio Beauty не води до накърняване естествената защитна бактериална флора в тази зона.

В Bio Beauty сме се погрижили да направим за вас лесен достъпа до качествена натурална козметика. Наред с богатия набор от продукти за баня, сред които различни видове интимен гел, душ гел и др., само с няколко клика можете да се сдобиете и с натурална козметика за лице, която има отлично действие при всеки тип кожа.

Вече няма нужда да правите компромиси с избора на козметични продукти, защото в Bio Beauty цените са достъпни, а качеството - отлично! Уверете се сами!

Подреди по
Дата (ново към старо)
Детергент за лице,тяло и интимна хигиена

Идеален за чувствителна кожа Нежен, успокояващ ефект Фин аромат от растителен произдох Подходящ

Почистващ мус за лице тяло и коса

За чувствителна, зачервена кожа и всички типове коса Хидратира и успокоява Също така подходящ за

Деликатен измиващ гел с бял чай

За ежедневно почистване на лицето, тялото и интимната област За лице, тяло и интимната област Ба

Деликатен измиващ гел с алое вера

Лек измиващ гел За лице, тяло и интимната област Балансира и подхранва pH: 5,5

Деликатен измиващ гел с бамбук

За ежедневно почистване на лицето, тялото и интимната област За лице, тяло и интимната област Ба

Интимен гел с чаено дърво

С освежаващо и антибактериално действие Подходящ за ежедневна употреба и при зачервявания Почист

Измиващ интимен гел с Таману и масло от Чаено дърво

Поддържа хигиенно състояние на интимните зони Део активните съставки за ежедневна употреба пр