Филтри
Марки
Цена
 лв.
 лв.

Шампоан за бебета и деца

Изборът на качествена козметика е неизменна част от правилното отглеждане на едно дете. А къпането е сред най-основните дейности, които всички родители правят от ден първи. По тази причина ние от Bio Beauty, наред с кремовете против подсичане, които са също толкова важни, сме ви подготвили широк набор от детски шампоани. Но не каквито и да е детски шампоани, а такива с изцяло натурален състав и напълно щадяща бебешкия скалп формула.

Bio Beauty - сигурност за вашето дете от самото начало

  • Това, което е най-важно за един родител, е всеки продукт да бъде безопасен за неговото дете. Ние от Bio Beauty добре знаем това. По тази причина се доверяваме на производители, които притежават нужните сертификати. Нещо повече, неизменна част от работата ни е да тестваме всеки от детските ни шампоани, преди той да достигне до вас;
  • Богатата концентрация на естествени съставки в детските шампоани спомага за образуването на здрави фоликули и за пълноценния растеж на косата на вашето дете. Поддържането на детската хигиена е по-лесно отвсякога с шампоаните от Bio Beauty, които не съдържат редица широко разпространени алергени, които могат да предизвикат дискомфорт и сърбеж;
  • Освен детски шампоани, ние предлагаме и широк набор от пасти за зъби, сред които има както такива, които са подходящи за вас, така и такива, които вашите малчуганите бързо ще обикнат. Всичките ни продукти са на достъпни цени, които ви дават възможност да бъдете безкомпромисни в избора на продукти за цялото семейство.

Къпането може да се превърне от досадна и притеснителна необходимост в приятна и полезна за вашето дете рутина. А и не само - детските шампоани са подходящи за ежедневна употреба и от възрастни. Ако сте с чувствителна кожа и търсите начин да се справите с нея, поръчайте още сега вашия детски шампоан от Bio Beauty и се наслаждавайте заедно с вашето дете на приятното действие и нежния аромат на всяко къпане.

Подреди по
Дата (ново към старо)
Bio Beauty Routine BABY

Нежна грижа за деликатната бебешка кожа и коса Подходящ за чувствителна кожа Предпазва, успокояв

Ново
Baby Нежен шампоан и душ гел с Лен
Baby Нежен шампоан и душ гел с Лен

Нежна грижа за деликатната бебешка кожа и коса Подходящ за чувствителна кожа Предпазва, успокояв

Бебешки душ-гел и шампоан с гъби Рейши и лилава Ехинацея

Допринася за изграждането на косъма и регенерирането на епидермиса Поддържа водния баланс в кожат

Билков шампоан за бебета

Нежно почиства косата и скалпа на бебето Спомагат за образуването на здрави фоликули Антисептичн

Органичен шампоан за деца с Йерусалимски артишок и Нийм

Допринася за растежа на косата Поддържа хигиенното състояние на косата Регенерира скалпа Препор