Филтри
Марки
Цена
 лв.
 лв.

Кремове против стрии

Стриите са белези, които се появяват предимно при прекомерно разтягане на кожата, което от своя страна води до структурни промени и нарушения в еластина и колагена. Именно поради това, най-често те се срещат след рязко израстване в пубертета, при бременност, при хора с наднормено тегло, както и при такива, които тренират наистина усилено.

Дискусията относно стриите винаги поставя един и същ въпрос: “Има ли как да ги премахнем, или са белези, които ще останат завинаги върху тялото на човек?” Едно е сигурно - те могат да се появяват навсякъде и борбата с тях е наистина жестока.

Ако и вие търсите помощник срещу стриите, кажете “Край!” на хилядите билки, лосиони и хапчета, които вече сте изпробвали. Bio Beauty ви предлага натурален крем против стрии, който води до отлични резултати при редовна употреба.

 

Каква е тайната на крема против стрии на Bio Beautу?

 

  • Кремът против стрии от Bio Beauty подпомага естествените процеси по регенерация на кожата и стимулира обновяването на клетките;
  • Всекидневната грижа е ключът към безупречната кожа. Кремът против стрии в Bio Beauty хидратира в дълбочина и се бори не само срещу вече появили се белези, но и превантивно защитава уязвимите зони от образуването на нови стрии;
  • Богатият състав на крема против стрии го прави изключително подходящ дори и за по-дълбоки белези, а органичната същност на всички съставки го превръща в подходящ продукт за всякакъв тип кожа, за бременни и др.

 

За да постигнете обаче перфектни резултати от крема против стрии, е важно да редуцирате факторите, които причиняват структурни промени в тялото ви.

 

Наред със стриите, ултра тънката кожа в зоната под очите и липсата на еластичност, предразполагат редица неприятни промени, с които също много жени се борят. За тази цел, освен натурален крем против стрии, в Bio Beauty предлагаме и богата колекция от околоочни кремове, чийто силен естествен състав ще предотврати появата на линии и бръчки. Кожата на краката пък може да бъде също толкова суха, но кремът за напукани пети ще разсее вашите притеснения за лятото и отворените обувки.

Подреди по
Дата (ново към старо)
Подхранващо масло против стрии 90/60/90

Хидратиращо и стягащо действие Предтвратява появата на стрии Заличава тези, които са се образува

Гликолика крем за тяло терапия за стрии 16%

Противодейства на появата на стрии Съдържа 16% гликолова киселина Стимулира синтеза на колаген и

Крем за тяло против стрии

Поддържа процесите, които осигуряват еластичността на кожата Екстрактите от Жен шен и Азиатска це