Марки
Цена
 лв.
 лв.

Кремове за напукани пети

Напуканите пети са кошмар, с който много хора се сблъскват. Някои ги приемат просто като нещо, с което човек трябва да се примири. Но за други недобре изглеждащите пети се превръщат в комплекс, който не им позволява да се отпуснат през топлите дни с отворени обувки. Влиянието на редица външни фактори често ни оставя безсилни пред белезите, които те причиняват на нашето тяло. Сега обаче това може да се промени. С крем за напукани пети от Bio Beauty отново ще добиете желаната увереност и ще се чувствате комфортно в тялото си.

Кремове за напукани пети от Bio Beauty - какво да очаквате?

  • Естествените продукти в кремовете за напукани пети от Bio Beauty ще спомогнат за възстановяване структурата на епидермиса на местата, където той е бил засегнат;
  • Всеки от кремовете за напукани пети премахва натрупаната мъртва кожа, овлажнява и омекотява, за да предотвратите повторното образуване на петна и пожълтяване;
  • Bio Beauty се доверява на утвърдени производители, чиито кремове за напукани пети са предварително тествани. Наред с оздравителния ефект, който имат, те предпазват от сухота и алергии.

Въпреки че често качеството на даден продукт е асоцииран с неговата завишена цена, кремовете за напукани пети от Bio Beauty са доказателство, че този принцип не бива да е водещ! Ние предлагаме нашите продукти на изключително достъпни цени, които ще ви позволят лесно да ги включите в обичайната си рутина.

За да бъде вашата грижа за тялото пълноценна, при нас можете да намерите богата колекция от различни видове душ гел, които са подходящи за ежедневна употреба и успешно допринасят за мекотата на вашата кожа. Ако търсите интимен гел с натурален състав, то в Bio Beauty лесно и бързо може да направите своя избор!

Ние се стараем да ви предлагаме безкромисно качествена козметика, с която да се чувствате и да изглеждате добре, затова не се колебайте, а поръчайте още сега!

Филтри
Подреди по
Крем за крака и пети cracked skin – WoodenSpoon

Хидратира и успокоява Регенерира и подхранва кожата С изглаждащ ефект 99% био съставки