Филтри
Марки
Цена
 лв.
 лв.

Паста за зъби

Изборът на паста за зъби е строго индивидуален и трябва да бъде съобразен с личните характеристики, изисквания и очаквания на всеки човек. Има хора, които, подвластни на агресивните реклами за невероятен ефект, се доверяват на известна марка паста и очакват грандиозни резултати, надявайки се, че цената ще бъде оправдана. От друга страна, има и такива, които избират най-евтиния продукт в магазина, защото се дистанцират от високите цени на популярните брандове, вярвайки, че цената не е критерий за качество. Трудно бихме казали, че подобни решения се увенчават с успех, но пък широкият набор от различни тубички на щандовете в магазина могат да бъдат наистина объркващи.

Употребата на паста за зъби е сред нещата, които всеки човек прави минимум веднъж на ден, а много често и по повече пъти. Важната ѝ роля в нашето ежедневие прави невъзможно за съвременния човек да си представи живот без паста за зъби. Но изборът на марка и състав е всъщност определящ за качеството, което получаваме.

Всички сме чували, че основната функция на добрата паста за зъби е да поддържа доброто здраве на устната кухина, но какво всъщност значи това?

  • Използването на паста за зъби се грижи за свежия дъх на всеки човек, както и за белотата на зъбите, но тя далеч не е само козметичен продукт;
  • Качествената паста за зъби почиства зъбния камък и плаката, която непременно се натрупва по зъбите от остатъците от храна и напитки;
  • Пастата за зъби заздравява зъбите и предпазва от преждевременно развитие на някои заболявания и възпаления.

Ние от Bio Beauty сме се постарали да подберем пасти за зъби, които съчетават в себе си всички горепосочени свойства, благодарение единствено и само на натурални съставки. Достъпните цени на нашите продукти и високото им качество са причина за доверието на нашите клиенти в нас.

Наред с продуктите за перфектната хигиена на устата, в Bio Beauty можете да намерите и козметика, с която вашето лице ще бъде чисто и сияещо - всеки наш тоник за лице или пилинг за лице се отличава с особено нежно, но ефективно въздействие върху всякакъв тип кожа.

Подреди по
Дата (ново към старо)
Ново
%
Паста за зъби с масло от Чаено дърво
Паста за зъби с масло от Чаено дърво

Осигурява необходимата хигиена на устната кухина и свеж дъх Нежно полира зъбите Намалява образув

Ново
Паста за зъби с Ехинацея
Паста за зъби с Ехинацея

Осигурява необходимата хигиена на устната кухина и свеж дъх Намалява образуването на плака и зъбе

Ново
Гел за зъби с Кайсия и Портокал (за деца)
Гел за зъби с Кайсия и Портокал (за деца)

Почиства зъбите с неагресивни средства Поддържа правилната хигиена на устата Сладък аромат За д

Паста за зъби с гъби Рейши и масло от Чаено дърво

Осигурява необходимата хигиена на устната кухина и свеж дъх Леко полира зъбите Намалява натрупва