Тийн гел (за лице)

  • Марка: Naturissimo
  • Кат. номер:NAT035

За кожа склонна към акне и черни точки

  • Облекчава кожните възпаления, изсушава пъпките и лекува акнето
  • Намалява възпаленията на кожата и нормализира дейността на мастните жлези
  • Увеличава синтеза на колаген и придава на кожата гладкост и мекота
Подробно описание +

  • Етеричните масла от Мащерка и Риган, които се съдържат в този гел,спомагат за поддържане на правилната хигиена на кожата.
  • Силно се препоръчва за кожа склонна към акне и черни точки.
  • Съдържа витамините H и E, които подпомагат нормализирането на дейността на жлезите.

 


Начин на употреба:

  • Нанесете тънък слой върху почистения участък.

 

Полезни билки и съставки в продукта:

 екстракт от градински чай   екстракт от лайка     Етерично масло от лавандула       витамин е

              Салвия                             Лайка                             Лавандула                          Витамин Е

 

Мащерка-Съдържа кавакрол, тимол, терпинен, борнеол, камфен, линалол и др. Растението освен, че съдържа етерично масло е богато и на танини, смоли, минерални вещества, органични пигменти, олеинова киселина, терпени и др.Маслото и екстрактът от мащерка се прилагат широко в ароматерапията и козметиката. Масажните масла с мащерка, използвани в ароматерапията, повишават настроението, подобряват самочувствието и имат тонизиращо действие. В продуктите за лице екстрактът от мащерка, благодарение на тимола, съдържащ се в него, се използва като антимикробен агент. Той почиства кожата и се бори с акне, разширени пори и различни кожни обриви.

Риган-Маслото от риган получава своята известност и разпространение в древна Гърция. То е основно антибактериално, антисептично и възстановително средство, използвано от Хипократ. Спектърът на дейност и приложение на ригана е много широк.Ефективно е при екземи, атопични дерматити, гнойни поражения по кожата.Регенерира кожата и ускорява зарастването на рани.

Лайка- Лайката е най-известната, една от най-използваните и най-добре проучени от науката билки в света.От цветовете на растението се приготвят сухи смеси, екстракти и масла, които се използват в почти всички типове козметични продукти. Основната причина цветът на лайката да е често използван в козметичните формули е това, че в него се съдържат над 120 различни съставки. Сред основните са α-бизаболол и азулени (вкл. хамазулен). От маслото на лайката, например, се извличат редица самостоятелни активни съставки, сред които, освен α-бизаболол, също и голяма част от неговите оксиди - флавоноиди, гераниол, хамазулен и други.Именно заради високото съдържание на α-бизаболол лайката притежава силни противовъзпалителни, противоалергични и антиоксидантни свойства. Заради тези си качества билката присъства като ароматична съставка, като част от състава на продукти за чувствителна кожа.

Салвия-В козметиката маслото от салвия е широко разпространено. То стимулира регенерацията на кожните клетки, увеличава синтеза на колаген, изглажда фините бръчки, като придава на кожата гладкост и мекота.В продуктите за лице е подходящо средство в грижата за зрялата кожа и се използва в anti-age козметиката.Маслото има силни противовъзпалителни и антибактериални свойства, намалява възпаленията на кожата и нормализира дейността на мастните жлези.

Лавандула-Маслото от лавандула е широко приложим в козметиката.В продуктите за лице то е подходящо почти за всеки тип кожа. Успешно се ползва в грижата за чувствителната кожа, която предразполага към алергии и сухота. Участва в състава на някои кремове и лосиони за суха и чувствителна кожа. Лавандуловото масло облекчава кожните възпаления, изсушава пъпките и лекува акнето. То стяга порите на лицето, придава на кожата гладкост и участва в anti-age козметиката.

Витамин Н/В7-Витамин B7, известен още като биотин или витамин H.В козметиката биотинът се използва в грижата за косата, кожата и ноктите. В продуктите за лице се препоръчва при мазна и проблемна кожа. Бори се с акне, екземи, дерматит. Използва се в състава на различни почистващи лосиони, тоници, кремове за проблемна кожа.

Витамин Е-Витамин Е, известен още като токоферол, е мощен антиоксидант.Витамин E е средство, което запазва младостта и поддържа здравия вид на кожата на лицето.Благодарение на него, кожата става гладка и еластична. Витамин E стимулира отделянето на токсини от кожните клетки. Премахва възпаленията, което го прави изключително подходящ в борбата с проблемната кожа - пъпки, черни точки, акне. Друго уникално свойство на токоферола е борбата с пигментацията.

 

Състав/INCI: AQUA, PETROSILIUM HORTENSE L. EXTR., CHAMOMILLA RECUTITA FL. EXTR.*, GLYCERIN, MELILOTUS OFFICINALIS EXTR., XANTHAN GUM, TOCOPHERYL ACETATE, ARCTICUM MAJUS R. EXTR., COCO GLUCOSIDE, HYDROXYETHYL CELLULOSE, THYMUS VULGARIS OIL*, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, SALVIA OFFICINALIS OIL, CUCURBITA PEPO SEED OIL, ALLANTOIN, FOENICULUM VULGARE OIL, ORIGANUM VULGARE OIL, BENZYL ALCOHOL, BENZOIC ACID, SORBIC ACID, BIOTIN, CITRUS LIMON P. OIL (d-LIMONENE, CITRAL, GERANIOL).

 

 

Опаковка: 30мл.

 

Производител: Biola Organic Cosmetics Ltd., Унгария.

Доставка и плащане +

Доставката ще бъде извършена до посочения от Вас офис на фирма Спиди или Еконт или ще бъде извършена до посочения от Вас адрес.При поръчка над 50лв. доставката е безплатна до офис на куриер. 

Заплащането на поръчаните продукти може да се извърши по следните начини:

  • С наложен платеж.
  • С дебитна и кредитна карта.
  • С банков превод.
  • С PayPal.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!