Крем-коректор с гъби Рейши и масло от Чаено дърво

  • Марка: Dr.Ganolife
  • Кат. номер:RES001

Ефективно средство при акне,черни точки и гнойни пъпки

  • Убива причинителите на акне, без да изсушава кожата или да й вреди
  • Противовъзпалителни, абсорбиращи, стягащи и антисептични свойства
  • Освен че почиства кожата, я насища с хранителни вещества
Подробно описание +

  • Съдържа билкови екстракти от гъбата Рейши,Бял равнец и Морски зърнастец, които подпомагат регенерацията на кожата.
  • Съдържа също така и етерични масла от Чаено дърво,Евкалипт,Манука и цинков оксид.

 

Начин на употреба:

  • Нанесете умерено дебел слой директно върху кожата, която искате да третирате.
  • Препоръчва се използването на крема върху засегната от акне кожа два пъти на ден.
  • Внимание! Поради съдържанието на етерични масла, избягвайте контакт с очите и лигавицата.

 

Полезни билки и съставки в продукта:

екстракт от евкалиптЕтерично масло от чаено дърво  МОРСКИ ЗЪРНАСТЕЦ | My Beauty VibeХвощ и бял равнец - в помощ на отделителната с-ма - уринарния трактКафе с рейши гъба – събужда и пречиства - Ladyzone.bg

         Евкалипт                 Чаено Дърво                 Морски зърнастец                  Бял равнец                      Рейши

 

Рейши-Гъбата рейши, която все още е сравнително непозната в западната култура, се слави с мощните си оздравителни свойства. Тя е една от най-старите символи на благосъстоянието в азиатските общества.Според вярванията на китайците е “вълшебният крал на билките”. Наричат я още „Манентаке” и „Гъба на дълголетието”.Това е най-древната гъба, използвана като лечебно растение. Много трудно се намира в природата.Гъбата Рейши е царицата на адаптогените и превъзхожда дори жен шен-а. Адаптогените имат три важни качества: безопасни са и нямат странични ефекти, действат върху цялото тяло и нормализират физиологичните функции. Рейши съдържа и органичен германий – елемент с функции на адаптоген.

Бял равнец-Маслото от бял равнец има хемостатично действие и в козметиката се използва като противовъзпалително, тонизиращо и антиалергично средство.В продуктите за лице, заради силно успокояващите си и противовъзпалителни свойства, маслото от бял равнец, ефективно се бори с черните точки, гнойните пъпки, акнето и псориазиса.Подходящо средство е в грижата за чувствителната кожа.

Морски зърнастец/Облепиха-В козметиката маслото и екстрактът от морски зърнастец са широко приложими. В продуктите за лице, маслото ефективно се грижи за сухата кожа. То омекотява, има хидратиращо действие и се използва в различни овлажняващи кремове и серуми. Екстрактът от растението е мощен антиоксидант, който се използва за профилактика на преждевременното стареене. Той укрепва стените на кръвоносните съдове, подобрява обмяната на веществата в кожата и е част от anti-age козметиката.Лекува различни кожни заболявания, като акне, екземи, изгаряния.

Чаено дърво-Маслото от чаено дърво е мощен природен антисептик, който притежава антибактериални, противогъбични и антивирусни свойства. То съдържа монетерпени, дитерпени и циенол. Богато е на В-терпинеол, L-терпинеол, които не се срещат почти никъде другаде в природата.Маслото от чаено дърво е с широко приложение в козметиката. То е мощен антисептик и в продуктите за лице почиства порите, ефективно се бори с акнето и другите видове гнойни обриви. Намалява мастния себуми участва в състава на някои маски, лосиони, тоници и кремове за мазна, проблемна и комбинирана кожа.

Евкалипт-Евкалиптът и евкалиптовото масло в козметиката са известни още от древността. Самата Клеопатра ги е използвала, за да запази красотата си. Евкалиптовото масло има силно антибактериално и антисептично действие. Освен че почиства кожата, я насища с хранителни вещества.Прилага се в гелове, кремове, почистващи пяни за проблемна кожа, склонна към акне, черни точки и пъпки.

Манука-Дестилира се чрез пара от цветовете и листата.Антисептични, антибактериални и противогъбични свойства.В състояние да убива причинителите на акне, без да изсушава кожата или да й вреди. Превъзходно средство при акне и кожни инфекции.Получил международно признание заради изключителното си съдържание на антибиотици, минерали, ензими и витамини.Превъзходен овлажнител, който постига максимална хидратация на кожата.Изявени лековити качества, особено прикожни раздразнения и екзема.

Цинков оксид-В козметиката цинковият оксид е широко разпространен.Има противовъзпалителни, абсорбиращи, стягащи и антисептични свойства.Цинковият оксид е биологично и химично инертен, следователно не предизвиква дразнене, фототоксични или фотоалергични реакции. В продуктите за лице той се използва като противовъзпалително средство за локално приложение. Действа благоприятно върху кожа с дерматит и екзема.

 

 

 

Опаковка: 7мл.

 

Производител: Biola Organic Cosmetics Ltd., Унгария.

Доставка +

Доставката ще бъде извършена до посочения от Вас офис на фирма Спиди или ще бъде извършена до посочения от Вас адрес.При поръчка над 30лв. доставката е безплатна.Поръчки направени до 16,00ч. се изпращат на същия ден. Поръчки направени след 16,00ч. се изпращат на следващия ден.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!